Nicosani, expert in sanitaire installaties

Professional bij uitstek
Water is onmisbaar in huis. U gebruikt het om te wassen, te koken, te drinken, in de tuin… Wellicht denkt u er al lang niet meer bij na, maar al dat water legt een lange weg af door uw woning. Daarom is een goede werking van elk sanitair toestel in huis essentieel.

 

Alle sanitaire voorzieningen
Renovaties, verbouwingen, nieuwbouwprojecten ... Reken op Nicosani voor de plaatsing en het onderhoud van al uw sanitaire toestellen. Zijn vakmanschap garandeert u een verfijnde afwerking en een optimale installatie.

 

Gratis warm water
Overweegt u om een zonneboiler te plaatsen? Wacht niet langer, dit toestel is een investering waarvan u geen spijt krijgt. Want het zonlicht verwarmt uw water helemaal gratis. Zo bespaart u stevig in uw uitgaven. Op de koop toe is dit de milieuvriendelijkste oplossing om uw water te verwarmen. Bedankt moeder natuur!

 

Altijd paraat
Ook in moeilijke omstandigheden rekent u op Nicolas. Hij helpt u uit de nood bij een lek of andere defecten aan uw sanitair. In regio Deinze is Nicolas zonder twijfel de snelste. Hij is in geen tijd bij u.

Interventie? Of uw offerte vragen? Bel Nicolas van Nicosani op nummer 0494 84 35 20. Mailen doet u naar vandevijver@nicosani.com.

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

zonneboilers

warmtepompen

centrale verwarming

sanitair